Tittelen sier det meste. Omtrent alt har gått Sundes vei i år, og gårsdagens kamp mot Madla 2 var intet unntak. Sunde A-lag har sikret opprykket rekordtidlig, med 6 kamper igjen. Høydepunkter (og garderobefeiring) kan sees i youtubevideoen under, signert Gjermund Sæbø. Derfor holder det med en beskrivelse av kampbildet.
 
"A game of two halves" er en god beskrivelse av kampen. I første omgang var Sunde det ledende laget. Vi spilte tidvis strålende fotball, spesielt den første halvtimen. På slutten av omgangen satte Madla 2 press på de gulkledde, og ga med dette en advarsel om hva som ventet etter pause. Vi kan på mange måter være glad for at vi fikk scoret tre mål i løpet av første omgang, hvis ikke kunne det fort ha blitt enda skumlere enn det ble etter pause. Madla 2 styrte kampen, og var ved flere anledninger farlig frempå. Heldigvis klarte vi å ri av stormen, ved å kun slippe inn ett mål. Dermed var opprykket klart og feiringen igang.
 
Vi må imidlertid understreke at sesongen på langt nær er over. Vi har en rekke ting å spille for de gjenværende 6 kampene. Førsteplassen er fortsatt ikke sikret, og skulle vi klare det venter et kretsmester-sluttspill. Men det viktigste er fortsatt ikke nevnt; vi skal ikke tape én eneste kamp i år.
 
Det er altså nok av grunner til at du skal møte på Santiago Kvernabéu neste torsdag kl 18:30 til kampen mot Våganes. Mulighetene for en opprykksedition av "Kvernabéu-blekkå" er også tilstede.
 
Sunde stilte med følgende lag:
Kristian Stokdal
Joakim Larsen, Eirik Kalheim, Jaran Helmichsen, Geir Erik Veland
Stig Thorsen, Leander Voll
Jørn Hornseth, Tore Ask, Simen Soma Hjelle
Joakim Aspelund
 
Benyttede innbyttere:

Smajo Pidic, Vegard Flø, Andrew Duthie