Sunde topper sin pulje i vinterserien etter solid seier mot Forus & Gausel.

Men, Sunde har både en og to flere spilte kamper enn noen av de andre lagene i pulja. Likevel er det hyggelig at laget nå står med to strake seire i Kviaserien. Når vi også ser at laget har scoret 6 mål på sine to siste kamper, og bare sluppet inn 1 mål ser vi at flere ting begynner å sitte for laget.

Mot Forus & Gausel var det målløst frem til til pause. Omgangen var forholdsvis jevnspilt, men begge lag hadde et par muligheter.

Det var ikke tilfellet i andre omgang. Da sto guttene i kledelige gule drakter frem, tok tak og scora tre ganger. Anders Fredriksen (1) og Simen Soma Hjelle (2) scoret hjemmelagets mål.

Kampen ble forrresten spilt under ufyselige forhold med både kraftig vind og regn. Men, det er mange år siden noen kunne gjøre noe med været.

Tabellen er hyggelig i øyeblikket. Etter fire kamper har Sunde seks poeng, men som sagt; det er litt skjevt fordelt på antall kamper på lagene i pulja.

Siste kamp i gruppespillet er 6 mars. Den kampen spilles på bortebane mot Hana. Nå er vi litt usikre på hvor mange lag som går videre. Det er to puljer på dette nivået, og hvis det er kvartfinaler er det de fire beste lagene i hver pulje som går videre. Det betyr at Sunde i så fall har gode muligheter hvis de tar poeng borte mot Hana.

Ellers er det kjekt å registrere at stallen til Sunde er stor. I går var det 18 spillere som møtte til kamp. Det synes vi er imponerende, og i tillegg var det et par som ikke var tilgjengelige. Dette kan bli en bra sesong for Sunde, tror vi.

PS!  Hvor var kaffen? :-))