Sunde A-lag tok torsdag kveld imot Austrått 2 i tredje serierunde, på Santiago Kvernabéu.

Første omgang startet relativt tregt for guttene fra Kvernevik. Likevel fikk Tore Ask lirket inn 1-0 etter et langt innkast i det 17. minutt. Det skulle imidlertid ikke vare. 10 minutter etter ble en Austrått-spiller slått alene gjennom, og klarte dermed å overliste Markus Barkved (vår keepervikar for dagen). På slutten av omgangen leverte Markus en feberredning fra corner som holdt oss inne i kampen.

Andre omgang ble bedre både spille- og resultatmessig sett med Sunde-øyne. Etter 60 minutter slo Thomas Holmen et strålende innlegg som landet på hodet til Simen Soma Hjelle, og det sto 2-1. Keeperspillet var forøvrig ikke det beste værken på 1-0 eller 2-1. 5 minutter etter slo Jørn Hornseth inn et frispark som til slutt endte hos Tore Ask som fikk hodet på ballen til 3-1. Like etterpå ble en Austrått-spiller utvist etter et stemplingsforsøk. Rapportene sier at det røde kortet var greit. Men det skulle også bli 4-1; Jørn Hornseth slo en corner som Joachim Norgren headet inn.

Alt i alt en god gjennomføring av Sunde. Vi har nå fått starten vi ønsket med 9 poeng på de tre første hjemmekampene. Neste utfordring er toppkamp mot Tasta borte, mandag 5. mai. Tasta er nemlig eneste andre lag med 9 poeng så langt. Vi gleder oss.

Sunde stilte med følgende lag:

K: Markus Barkved

HB: Thomas Holmen (ut 75), MS: Andrew Duthie, MS: Vegard Flø, VB: Eirik Kalheim (ut 70)

SM: Trond Kvam, SM: Stig Thorsen

HV: Joachim Norgren, OM: Jørn Hornseth, VV: Simen Soma Hjelle

S: Tore Ask

Innbyttere:

VB: Rune Våga (inn 70), HB: Geir Erik Veland (inn 75)