Kjære Sunde venner.

Som hovedsponsor for a-laget så er det en fornøyelse og lese tabell og registrere de sportslige resultatene som presteres i Kvernavigå for tiden.

Videre blir det lagt merke til at Sunde I.L jobber meget bra med breddefotballen og får gode omtaler både i media og generelt rundt i lokalfotball miljøet. Dette gjør det ekstra spennende å følge med både som tilskuere og for sponsorer.

Datek Løfteteknikk a.s er et landsomfattende selskap og våre kolleger på Østlandet og nordover har fått med seg hva som rører seg i «lille» Sunde.

Datek Løfteteknikk a.s har nå vært sponsor i noen år og ser på det med å støtte rundt fotballen som viktig og, da spesielt Sunde IL. Jeg registrer videre at utenom den sportslige aktiviteten også jobbes bra med den sosiale delen, med aktiviteter for både barn og eldre både på og utenfor banen.

At det er et godt samarbeid med andre aktiviteter som f.eks håndball avdeling, er også meget bra da mye positivt kan samkjøres.

Jeg vil til slutt berømme hele klubben fra daglig leder, trenere, støtteapparat og ikke minst de aktive for en fantastisk jobb som utføres der ute.

Vi i Datek Løfteteknikk a.s, som stolt hovedsponsor, ønsker både A- lag og de resterende lag lykke til videre i sesongen.

Heia Sunde!

Med vennlig hilsen
Per Rune Vatsvåg