Sunde B tok sin andre seier!

Det var folksomt på banen i dag – Sunde hadde en tropp på 17 mann og Staal Jørpeland 3 hadde 18 mann. Hilsesermonien tok derfor lengre tid enn planlagt og kampen kom ikke i gang før 1 minutt over åtte.

En som derimot var i gang til riktig tid var Smail. Etter bare 2 minutter driblet han seg forbi det meste av gjestenes forsvar og satte ballen nydelig i mål.

Like etterpå slo Joa J en høy ball inn foran gjestenes mål – Trond Erik gikk i duell og headet ballen elegant over keeper og i mål.

Denne første omgangen var det beste Sunde 2 har spilt i manns minne.  Og det hele ble kronet med et nydelig mål – sekunder før pause.

Alli slo en flat og hard ball ut til høyre. Høyre back Stein Erik var på rett plass og slo en nydelig skrudd pasning på lengste stolpe – Smail klinket til med hodet og vi ledet 3-0.

Staal sin største sjanse i 1. omgang kom da Espen ble lurt av vinden, ballen, kunstgresset og solen – og rett og slett bommet på ballen. Staalspilleren ble heldigvis så forfjamset at han bommet nesten på åpent mål fra 4,7 meter.

7 av kveldens spillere skal spille en viktig juniorkamp i morgen kveld – og det ble derfor en del bytter – men selv med mange bytter holdt vi kontrollen og vi hadde mange store sjanser. Staal hadde noen gode sjanser, men Daniel holdt nullen på en utmerket måte. Måten Daniel setter spillet i gang er også meget viktig – han varierer mellom lange og korte presise utspark og treffsikre utkast.

Joa A lagde 4 mål sist – i dag slet han med en strekk i lysken – og gikk målløs av banen.

En som ikke gikk målløs av banen var Yoel. Terje dro seg opp på venstrekanten og slo knallhardt inn foran mål – og vips så hadde Yoel lagd mål i sin debutkamp.

Våre andre spisser kom også til gode sjanser – Nalawi, Morten og Adonay jobbet seg til gode sjanser – men ballen ville ikke over steken.

Martin spilte på midtbanen i dag og han var god defensiv – dessuten kom han til en skikkelig skuddmulighet – men skuddet ble ikke hardt nok.

Joa J måtte ut på sidelinjen en tur og da kom kveldens andre debutant på banen.  Javed imponerte alle med en utrolig fart, teknikk og pågangsmot. Herlig å være på sidelinjen med slike spillere på banen.

Dagens meget gode dommer  Enok Hamilton Aspelund fra Pol  - hadde full kontroll og glimt i øye – og ga ingen gule kort. ”Sundekapteinen (Calle) – var imidlertid i faresonen” – kunne han fortelle etter kampen.

En flott kamp, en flott kveld, en flott og positiv gjeng – og 4-0.

Meget høy stemning i garderoben – helt til dommer Enok kom inn og spurte høyt og tydelig: ”Er det du som skal begynne på Rogaland Teater?” – og så pekte han på Hassan. Stor jubel blant lagkameratene – og en flott måte å fortelle hva han mente – det virket nok bedre enn et gult kort.

Kampen mot Titan sent på 16. mai er utsatt til 6. juni og vår neste kamp er derfor mot Finnøy hjemme 3. juni.

Dagens tropp: Bjørn Daniel Rusman, Stein Erik Johannessen, Carl Fredrik Hjelle, Joakim Karlsen Aspelund, Martin Husebø Eriksen, Nalawi Solomon, Morten Hagen Storli, Smail Pidic, Yoel Bershane, Javed Sadat, Adonay Mehari, Trond Erik Nilsen, Espen Olsen-Hauge Moe, Aleksander Håland, Terje Fredriksen, Joachim Jørgensen og Hassan Shukir
H
ilsen Helen og Ola.