Kampreferat fra G19 kamp Sunde – Mastra den 30.4. 

Da var det klart for sesongens første hjemmekamp, mot Mastra. Itte et litt flatterende tap i første kamp mot Viking var det en lett nervøs og spent gjeng som tok imot Mastra. Dette laget hadde slått Viking 8-1! Ble ikke bedre av at vi ikke hadde keeper, men to av utespillerne stilte sporty opp og tok hver sin omgang.

Under oppvarming fikk jeg et spørsmål fra en tilfeldig forbi passerende om alle Mastra spillerne var et halvt hode høyere enn våre? Og ka de spiste inn på Rennesøy? Ja det var et høyt og kraftig Mastra lag.

Første omgang ble inn jevn affære hvor jeg helt objektivt syns vi var det beste laget, de hadde ikke stort sett ingen sjanser hele omgangen. De fikk alikvel pirka ballen i mål etter et frispark, vi hadde på samme tid et par brukbare sjanser og et mål som ble avblåst for et eller annet kun dommeren så.

Det ble til tider litt amper stemning på banen, men vi fikk roet gemytteneJ. Mot slutten fikk vi vår utligning, fint spill inne i 16 meter og Thomas E fikk  dratt seg fri og satt ballen i lengste hjørne. Stor jubel og 1-1 til pause.

Andre omgang starta som første, jevnt og mange dueller. Mastra hadde nå flere halvsjanser, alle kom etter cornere eller frispark. De løftet mye høyt inn foran mål, men Sunde guttene kriget godt så det ble kun med halvsjanser. SÅ midtveis i omgangen kom 2-1 målet til Sunde. Etter et fint angrep og litt frem og tilbake innen for 16 meteren, fikk Ørjan satt ballen kontant i mål, stor jubel og ledelse til Sunde. Etter dette var det mest forsvarsjobbing, helt til dommeren blåste av kampen og vi kunne juble for 3 poeng.

Veldig bra jobba av alle sammen!

Morten R