Takk for en fantastisk dag!!!

Tusen takk til alle som gjorde denne dagen mulig. Det har vært en kjempeinnsats fra absolutt alle idag.

Det er utrolig kjekt å se så stort mangfold som det var idag. Alt ifra spillere, mor og far, tanter og onkler og hunder. Syns jeg så en katt også. 

Dagen startet med registrering av deltakere klokken 0930. Klokke 1015 startet vår alles kjære Bjørn "Dennis" Kristensen med en felles oppvarming. Våre unge håpefulle ble så delt inn i grupper og sendt til hver sin post anført av en gruppeleder. Gruppelederne hadde ansvar for å få barna rundt på alle poster. Dette gikk smertefritt. Det var lett å se at alle koste seg, inkludert de voksen. Med slik vær vi fikk idag var ikke det vanskelig.

Klokken 1200 var det tid for lunsj. Idag ble det servert mat fra forskjellige nasjoner. Mat fra blant annet Eritrea, Tyrkia, Thailand og noen flere, ble servert. I tillegg hadde vi servering av komle med bacon og grilling av pølse og hamburger. Frukt og drikke ble servert fra bua.

Etter lunsj fikk barna ta minimerket. Det var en stor gjeng med spillere som stilte opp til dette. Og gleden var stor når de ble ropt opp og mottok sin "Pin" som bevis på gjennomført og bestått. Gratulerer til alle.

Takk til SU fotball, daglig leder, spillere, foreldre og familie, takk til spillere og trenere fra A- lag, B-lag og juniorlaget for hjelpen dere bidro med. Kunne ikke gjennomført dette uten dere. Takk til Dennis for god oppvarming og takk til de som laget fantastisk god mat. Takk til Martine fra Klinikk Optimal som kunne bidra med info angående skader. Kan aldri takke nok, men for å være sikker på at alle får en takk. "TUSEN TAKK" til dere alle som gjorde denne dagen så utrolig kjekk som den ble. Det er en glede å være leder for en så bra klubb som Sunde IL.

Rozzy Media var leid inn idag for å gjøre en liten reportasje om denne dagen. Her kan dere se en oppsummering av dagen.