Tusen takk til all for en flott og begivenhetsrik dag.

Det er ett ordtak som går som følger: «Det blir som å hoppe etter Wirkola». Vårens Sunde-dag var en kjempesuksess. En dag der værgudene var med oss hele dagen. Barn, ungdom og voksne koste seg. Skulle vi klare å gjennomføre en like god dag? Ingen tvil om vi fikk det til. Dette var en gledens dag fra første stund.

Dagen begynte med at styreleder, nestleder og en representant i SU håndball var til stede i Sunde kirke og representerte Sunde IL i «bydelsdagen». Vi fikk presentert Sunde IL og fikk fortalt hva vi driver med i klubben. Dette var også kirkens 30 års jubileum og Sunde IL ga en blomst i anledningen.

Sportslig utvalg i håndballavdelingen stod for gjennomføringen, i samarbeid med «Foreldre på banen». SU fikk delt inn banen i poster og ungene fikk prøve seg i forskjellige øvelser. Alt i fra kast, sprint, spenst, treffsikkerhet og mye mer. Ungene fikk utdelt eget ark der de skreiv sitt navn og hadde en oversikt over alle postene. Resultatene ble notert på disse og de ble levert inn etter arrangementet.

 
   Primus motor for Sunde dagen                                Daglig leder og representant i "Foreldre på banen"
             Kjetil Serigstad                                                                 Helen Husebø

I bua var det salg av kaker og kaffe til de voksne og litt «digg» til barna. Bua melder om godt salg. Det var også salg av klubbtøy. Det vil bli nye sjanser til å handle klubbtøy de neste ukene. Håndball avdelingen kommer tilbake til dette.

Dagen ble avsluttet med kamp mellom Sunde/Havørn – Våg. Våg kom helt fra Kristiansand og måtte dessverre for dem, reise hjem med halen mellom bena. Sunde/Havørn leder avdelingen og har ingen tap. De spiller veldig god håndball og ønsker mer publikum på kampene. Derfor tror jeg de var veldig glad det var Sunde-dag samme dag. I pausen ble det trekning av arkene som ble brukt i øvelsene. Det ble delt ut premier til de heldige.

Sunde IL Håndball og «Foreldre på banen» takker alle for en fantastisk dag og tusen takk for alle som bidro til at dagen ble så flott. En stor takk til Jr. laget i fotball som stilte mannsterke og stod på post i hallen. Det virket som de syntes det var en kjekk opplevelse. Håper slike dager kan bringe avdelingene litt tettere sammen. Takk til foreldre som hadde bakt kake, takk til kaffekokere.

For mer bilder, TRYKK HER!!!

Bjørn Erik Helgeland
Styreleder og repr. i «Foreldre på banen»